Binnenkort verkrijgbaar: onze nieuwe notebooklijn!

Elburg, 21 februari 2020  Het is eindelijk zover: binnenkort is onze nieuwe notebooklijn verkrijgbaar! Na 1,5 jaar van voorbereidingen gaan we komende week onze order plaatsen bij de drukker in Taiwan, en worden de notebooks gedrukt. Zodra we weten wanneer de boeken in Nederland aankomen, laten we dat weten via onze website en social media-accounts. De schatting is dat het ongeveer twee maanden duurt voordat ze hier in de winkel liggen.

Het was een lange zoektocht om een drukker te vinden die kan werken met het prachtige (Japanse) Tomoe River Paper – wat onder vulpenliefhebbers wel de Rolls-Roys van de papiersoorten wordt genoemd. De twee notebooks worden uitgevoerd in A5-formaat, mét de bekende stippeltjes/dotgrid. Het papier is ivoorkleurig wit.

Er zit een leeslint in de boekjes, en natuurlijk hebben ze een fijn elastiek in een passende kleur. Het zal een van de weinige notebookseries in Europa zijn met Tomoe River Paper en hopenlijk dus een welkome aanvulling op het aanwezige assortiment. De verkoopprijs van de boeken gaat €24,95 bedragen, maar daarvoor krijg je wel 288 pagina’s met fantastisch papier en unieke omslagen, gebaseerd op originele victoriaanse stoffen uit 1870. De omslagen voelen ook aan als stof! Wij kunnen niet wachten tot ze er zijn.

Als de serie aanslaat, gaan we in de toekomst steeds nieuwe designs uitbrengen, met een gelimiteerde oplage.

Share This: